Παράδοση & Επιστροφή

Δωρεάν παράδοση διαθέσιμη σε 1000 προϊόντα άνω των 100€.

Εξαιρούνται προϊόντα των οποίων το βάρος ξεπερνά τα 8 κιλά(π.χ. Εκτυπωτές) Τα προϊόντα αυτά αποστέλλονται με μεταφορική κατόπιν συνεννοήσεως.

Επισκόπηση επιλογών παράδοσης

Η COMPUTER.GR συνεργάζεται με την Courier Center για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

1. Παραγγείλετε το προϊόν και προσδιορίστε τον τρόπο παράδοσης

2.  Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας

3. Περιμένετε να φτάσει η παραγγελία σας

4. Παραλαβή της παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών η μεταφορική εταιρεία.

ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑ

Πολύ μικρά δέματα αναφέρονται οι συσκευασίες που περιέχουν Laptop, αξεσουάρ και περιφερειακών Η/Υ, κινητών τηλεφώνων, αναλώσιμα εκτυπωτών (εκτός χαρτιού Α4/Α6).
Μικρά δέματα αναφέρονται οι συσκευασίες που περιέχουν προϊόντα από 1kg έως 8kg και έχουν κόστος μεταφορικών 4,90€ για αγορές μέχρι και 100€.
Στη περίπτωση που το κόστος είναι πάνω από 100€ η αποστολή των προιόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ

Μεγάλα δέματα είναι όλα τα προϊόντα που το βάρος τους είναι άνω των 8kg και η συσκευασία τους δεν επιτρέπει την αποστολή τους με εταιρεία courier.
π.χ. Προϊόντα τύπου Server,Workstation,Rack,Τηλεοράσεις, Εκτυπωτές άνω των 8kg κτλ. Τα προϊόντα αυτά αποστέλνονται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και έχει κόστος μεταφορικών 10€.

Επιστροφή προϊόντων

 

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους:

  1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένο δικό μας σφάλμα, πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

  2. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας), το οποίο καλύπτει η εγγύηση του και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από εμάς. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων, όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, μπορείς εξ αρχής να μην αποδεχτείς την παραλαβή του προϊόντος είτε, αν έχεις παραλάβει, να επιστρέψεις το προϊόν, εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε μπορούμε να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν γίνεται να παραταθεί πέρα των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν που θες να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις, να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν(π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Η επιστροφή των προιόντων προς το τμήμα Service της COMPUTER.gr γίνεται αποκλειστικά και μόνο με έξοδα του αποστολέα (πελάτη).

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • 2341 026091
  • 6936 775566
  • info@computer.gr

REFURBISHED - EΚΘΕΣΙΑΚΑ

Η COMPUTER.gr ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό την εισαγωγή και διάθεση προϊόντων πληροφορικής στην Ελληνική αγορά. Τα Refurbished είναι προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών τα οποία είτε έχουν χρησιμοποιηθεί από εταιρίες και οργανισμούς είτε είναι προϊόντα από παρακαταθήκες εταιριών χονδρικής τα οποία δεν διατέθηκαν προς πώληση.